Het Groot Orkest

Uitdagende muziek, gezelligheid en fun! Het groot orkest van Euphonia is met ongeveer 64 muzikanten een enthousiaste club.

Euphonia repeteert elke donderdagavond in Dorpshuis De Stee in Teteringen.

Behalve de meer standaard concerten, zoals het Kerstconcert op Tweede Kerstdag in de Willibrorduskerk, ondersteuning van en mis en van een communie en binnenhalen van de Sint, is er altijd minimaal 1 spraakmakend evenement per jaar. De laatste jaren zijn dat er echter meer dan 1 per jaar geweest, zoals bijvoorbeeld Young Talents in Concert, Dinershow (een samenwerking met Rooi Pannen), Spanjaardsgatconcert, Gezamenlijk concert met Philharmonie Zuid Nederland, concert in Zwitserland, Filmconcert in Podium Bloos, etc.

Kortom een vereniging voor jong en oud die hun uniform ingeruild heeft voor zwarte galakleding, de standaard concerten ingeruild heeft voor grootse moderne evenementen en de marsmuziek grotendeels ingeruild heeft voor een mix van klassiek tot modern.

Sinds 2019 is Rodin Rosendahl de dirigent van het groot orkest. Dirigent en muziekcommissie zorgen voor een uitdagend en gevarieerd repertoire van licht klassiek tot film, musical en popmuziek.


Wil je het orkest eens live horen spelen? In de agenda vind je een overzicht van de geplande concerten. Het groot orkest is altijd op zoek naar nieuwe leden. Kom eens luisteren tijdens onze repetities op donderdagavond vanaf 20.15 uur in dorpshuis De Stee te Teteringen of vraag meer informatie aan via ons contactformulier.