Algemeen

Euphonia is een vereniging met zo'n 100 leden, waar binnen al meer dan 80 jaar met veel enthousiasme muziek wordt gemaakt door en voor inwoners van Teteringen en omgeving bij vele activiteiten. Als vereniging zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe leden met belangstelling voor muziek. Euphonia bestaat uit 3 soorten orkesten en muziekvoorbereidende klassen:

  • Het Opstaporkest

  • Het Opleidingsorkest

  • Het Groot orkest

De muzieklessen worden in samenwerking met de vereniging verzorgd door stichting "Nieuwe Veste" in Breda. De lessen worden gegeven door vakbekwame docenten. Euphonia is een bloeiende vereniging. Er wordt enthousiast en serieus, op hoog niveau muziek gemaakt onder leiding van Rodin Rosendahl voor het opleidings en Groot orkest. Daarnaast is er altijd plaats voor gezelligheid na de repetities en worden er leuke activiteiten door het jaar heen georganiseerd. Euphonia repeteert op donderdagavond in Dorpshuis De Stee in Teteringen. De tijden van de repetities zijn:

Het Opstaporkest van 19:30 uur tot 20.00 uur
Het Opleidingsorkest van 19.00 uur tot 20.00 uur
Het Groot orkest van 20.15 uur tot 22.00 uur

Speel je een instrument of wil je graag een instrument gaan spelen en ben je op zoek naar een leuke vereniging? Aarzel niet en loop een keer binnen tijdens één van de repetities op donderdagavond. Muzikanten die ons groot orkest kunnen versterken, zijn altijd welkom!!

Wil je meer informatie van Euphonia? Ga dan naar de contactpagina en vraag informatie aan.